ADDY VAN DEN KROMMENACKER REVINE LA KMFW

6/05/2016


Sunt zile numărate pînă la evenimentul anului de fashion din Iași - Kasta Morrely Fashion Week.Anterior am scris despre eveniment,dar astăzi vreau să vă spun ceva nou.
Originar din Olanda si cu un renume care a facut inconjurul lumii, la marile festivaluri de moda, film sau evenimente speciale, designerul Addy van den Krommenacker revine la Kasta Morrely Fashion Week.
In cadrul festivalului, Addy Krommenacker va prezenta in data de 8 iunie 2016, la Sala Polivalenta Iasi, cea mai recenta colectie a sa, „Bosch by Addy”. Inspirata din contradictiile intalnite in capodoperele lui Hieronymus Bosch, in special din tabloul "The garden of earthly delights", colectia celebreaza 500 de ani de la moartea celebrului pictor olandez.
Rochiile sunt haute-couture si pret-a-porter de lux si impresioneaza prin calitatea lucraturii, a materialelor, finisajelor si prin nuantele folosite. Colectia ne poarta intr-o calatorie de vis, pornind de la verdele intunecat al padurii, continuand cu albastrul cerului, nuantele de rosu inflacarat ce simbolizeaza aviditatea iadului si finalizand cu sectiunea Rai prin impresionante rochii albe accesorizate manual cu pietre pretioase.
Addy van den Krommenacker este in preferintele unui numar impresionant de celebritati care ii folosesc genialitatea de designer pentru a-si pune in valoare distinctia, eleganta nobletii in mediul high-class si regal, cum ar fi: Monarhul olandez Regele Willem Alexander, Regina Beatrix si sora sa, Regina Juliana, Printesa Carolina de Bourbon-Parma, marchiza de Sala, Ducesa de Guernica, Printesa Irene, Tyra Banks, Sofia Milos, Katie Price, Courtney Love, Lady Victoria Hervey etc. 

Colecția lui Addy a fost splendidă dată trecută,o puteți vedea aici 
Ce ziceți, ne vedem la eveniment?

You Might Also Like

0 comments